Bejelentkezés

Ha elfelejtetted a jelszavad, ide kattinva kérhetsz újat.
X

Regisztráció

Regisztráltál már nálunk? Ha igen, ide kattintva bejelentkezhetsz!
X

Értesítés

X

Ajánld barátnődnek

X

Kívánságlista elküldése

X
Bejelentkezés | Regisztráció Kosár
Üres kosár

Sajnos a kosarad még üres.
Nézz körül nálunk és töltsd meg, hogy ne legyen ilyen szomorú!

Vásárlás folytatása
Márkák

Good Gout

Good Gout

Egyszer volt hol nem volt egy anyuka és egy apuka…


Mindkettőjük szenvedélyesen szerette a hasát és aggályaik voltak az ételekkel kapcsolatban, amiket gyermekeiknek adtak. Elhatározták tehát, hogy megváltoztatják az üveges bébiételek világát annak érdekében, hogy a babák ízlelőbimbóit stimuláló és minden kétséget kizáróan egészséges készítményeket alkossanak.


A jó ötletek fontosak...

De szükségük volt jó receptek megalkotására is…

Alexandra és Mikaël a szakmai legjobbjait kutatták fel tanácsokért, köztük Michel Reutenauer, Michelin-csillagos séfet, aki nagyvonalúan megosztotta velük kulináris titkát: ’mágikus összetevők minden bizonnyal nem léteznek – de bátorsággal és kreativitással csodát lehet tenni’.


Az élvezetek és a tápanyagok kombinálása nem rakétatudomány…

A sztárséf mellett hamarosan független szakemberek is elkezdték segíteni a páros munkáját. Lassan öt éve tart az együttműködés a cég és Dr. Lecarf, a Lille-ben található Pasteur Institute Táplálkozástudományi Osztályának vezetőjével, aki endokrinológusként és nutricionistaként vesz részt a receptek tökéletesítésében. A Good Gout bébiételei így nemcsak finomak, de a gondos szakmai közreműködés révén azokat a tápanyagokat nyújtják a babák számára, melyekre az adott életkorban a leginkább szükségük van.


Egy íz a maximumon…

A gyártó filozófiája szerint minden egyes receptúrának egy fő összetevő köré kell szerveződnie, vagyis bébiételeiknek minimum 60%-os tartalommal kell rendelkeznie a kiemelt hozzávalóból. A hozzátáplálás első ízei kapcsán, vagyis a legkisebbeknek megálmodott recepteknél a márka még magasabbra rakta a lécet: bio mangópüréjük például 99.9%-ban tartalmaz mangót melyet csak egy csepp bio citromlé tesz még tökéletesebbé.


Az összetevők ultra rövid listájának, a főzővíz, almapüré és keményítő tudatos mellőzésének köszönhetően a termékek ízek a lehető legalkalmasabbak arra, hogy csecsemőd ízlelőbimbóit felébressze.


Nem létezik megalkuvás…

A termékekhez gyártásához felhasznált nyersanyagok fő szabály szerint a francia mezőgazdaság organikus farmjairól kell származniuk. A nem honos fajták, mint a quinoa Bolíviából, a banán Ecuadorból, a mangó Indiából származnak, ahol termesztés környezetükben is megtalálhatóak.
A szelekciós folyamat során a gyártó nem ismer megalkuvást. A nyersanyagoknak duplán kell megfelelnie az elvárásoknak: egyrészt bio minősítéssel kell rendelkezniük, másrészt a lehető legtöbbet kell nyújtaniuk a gyerekek táplálása szempontjából.

 

Innovatív csomagolás…

Praktikusak, könnyűek, BPA- és ftalát mentesek. A Good Gout tasakjai ezen kívül gondosan sterilizáltak, ami alkalmassá teszi a termékek tárolását szobahőmérsékleten akár hónapokon keresztül is. A visszazárható csomagolást úgy fejlesztette ki a gyártó, hogy a hozzávalók zamata ne tudjon kiszökni rajtuk.
 

Szállítás

Szállítás

A csomagodhoz a GLS, Foxpost vagy személyes átvétellel juthatsz hozzá.

Tovább olvasom
Legyél a törzsvásárlónk!

Legyél a törzsvásárlónk!

Minden vásárlásodat értékes pontokkal háláljuk meg, melyeket bármikor kedvezményekre válthatsz!

Tovább olvasom
Biztonságos vásárlás

Biztonságos vásárlás

A vásárlások során a jelenleg elérhető legbiztonságosabb technológiákat alkalmazzuk.

Tovább olvasom
Kérdésed van?

Kérdésed van?

Információra, technikai segítségre van szükséged? Rendelésed felől érdeklődsz? Segítünk!

Tovább olvasom